lingerie party

 
I helgen var vi på ett lingerie party här på BC. I början var vi sjukt obekväma och kände liksom att vad håller vi på med haha men sedan gick vi in i våra roller och det var ganska kul, vi hade ju typ strumpbyxor och kimono så inte väääärsta vågat, fanns värre om jag säger så. Dock blev festen överfull men det var ändå kul. Lägenheterna här är ju inte superstora, typ 4or eller 3or men oftast är man ju bara i vardagsrummet. Hade i alla fall en supernice kväll även på torsdagen var vi på en proppfull fest men rolig den med. På lördagen åkte vi till IV och gick på en superstor fest men Agnes och Jag åkte hem ganska tidigt och hängde hos Joel & Rickard. Det är typ alltid fest här så det går ingen nöd när det gäller det iaf. 

27 jan

Utsikten från våran balkong i morse. 
Jäääääklar vad jag älskar det här stället. Det är så otroligt vackert här!!!!! Hemma brukar jag tycka det är jobbigt att gå ut och promenera för att det oftast är kallt och man kan varje liten promenadslinga där hemma här känner jag dock helt tvärtom. Jag kan gå ut med stranden i solnedgången med musik i öronen, njuter av VARJE sekund. Är helt förälskad om jag ska vara ärlig och ändå har jag bara varit här i 3 veckor ungefär. Det är så annorlunda, när jag var ute ensam och gick här om dagen så kommer liksom en kille fram och stannar mig för att börja prata och gå med mig? Jag hade liksom hörlurar i? haha, det skulle aldrig hända i Sverige och jag blir fortfarande lika paff varje gång. Människorna här är väldigt outgoing så det är klart det känns annorlunda efter som vi svenskar är väldigt reserverade. 
 
Vi har faktiskt haft superbra väder de senaste dagarna och vi har legat som packade sillar och pressat i solen de timmar vi har ledigt från skolan. Känns fortfarande som jag är på semester. Om någon undrar hur länge jag tänkt vara här så har jag sökt till två terminer men tänkte att det kanske skulle räcka med en men kan ju säga att nej nej nej, jag åker inte hem efter en termin haha. Har redan träffat så otroligt fina människor och jag har så himla roligt!! I helgen ska vi åka ett stort tjejgäng till LA och festa, shoppa och så vidare. Dock har jag blivit lite sjuk, ont i halsen förtillfället vilket inte är något att hurra för... superjobbigt. Idag hade jag i alla fall bootcamp och engelska och om 1h cirka ska jag på en 3h class, 18-21.20. Den verkar väldigt intressant så borde ändå vara nice, har den en gång i veckan. 
 
 

update

I fredags festade vi lite i våran lägenhet och lite senare åkte jag och Simone Down Town och festade på Cadiz. Väl där blev vi utbjudna av några random killar dagen efter, jag tog det inte allt för seriöst haha men på lördagskvällen satt vi på en supernice resturang med dom. Vi åt supergod mat, babblade och sedan drog vi oss vidare mot Cadiz igen. Där träffade vi Simones kompis som är dj och skulle spela på en annan klubb så vi hängde på dit och dansade i djbåset hela kvällen haha. Försökte faktiskt titta på när han tryckte på alla knappar och förstå vad han gjorde med det var totalt omöjligt. Efter det drog vi på efterfest! Var meningen att det skulle festas på söndagen också och jag försökte mig på att ta en drink men gick inge vidare så gick hem och la mig medans de andra var på riktigt röjparty. Tillbringade gårdagen down town med Agnes & Rebecca, vi åt supergod pasta och gick runt på stan!