Torsdag på BC

 
 
 
Igår var det torsdag här på BC vilket oftast innebär fest. Vi får ledigt på torsdagar, dom flesta av oss i alla fall. Vi var först ute på piren och åt middag, jag och tjejerna i min lägenhet. Supermysigt! Åt en skaldjurspasta med hummersås. Förfestade hemma hos Sandra och sedan fest i 304 blåa. Idag är jag supertrött då jag inte fick så mycket sömn inatt så nu ska jag lägga mig och sova en stund, sedan duscha och sedan STÄDA. Stackars Estelle och Alva som får stå ut med mina bombnedslag vad gäller kläder.... jag är så stökig av mig haha. Måste tvätta också, så jobbigt... jag är så dålig på allt vad hemmasysslor heter. 
 
På Spring Break ser det i alla fall ut att bli Miami!!! Sjukt taggad, kommer verkligen att bli så roligt. Men innan dess kommer älskade Becca hit i 2 veckor och vi ska hitta på så mycket skoj!
 
 

SVAR PÅ FRÅGA

Hej! 
Jag och min kompis ska plugga på SBCC till hösten-16 och har planerat att nu söka boende på BC. Vi har förstått att man fyller i ansökan hemifrån så att man kan flytta in direkt på plats i Santa Barbara. Men hur går processen i övrigt till? Något speciellt man ska tänka på eller har du något tips? Vi ska ansöka om en lägenhet med max 5 pers, kan man önska att få bo ihop med amerikanare? Vore jättetacksam om du har tid att svara! :)
 
Hej! Skriv gärna till mig på facebook, jag har kontrakt för nästa termin också och lär säkerligen vara ute efter roomies då om jag stannar kvar här. Annars skulle jag rekommendera dig att skriva till deras mailadress om du inte har varit i kontakt med dom tidigare, även deras facebook. Vad jag vet så kan man önska roomies och lägenhet. Jag bor med 8 svenska tjejer och det fungerar väääldigt bra för oss. Det man får vara beredd på om man bor med amerikanare är väl att det kanske blir lite utav en kulturkrock men så länge man är inställd på det så går det troligtvis bra! Samtidigt är det nog nice att bo med amerikanare också eftersom man pratar mest engelska då. Skulle dock säga att typ 90% av alla amerikanare röker weed konstant och inomhus så var beredd på det om ni ska bo med randoms. :)

-

Från och med dag lovar jag att bli duktig på att blogga och att uppdatera om er vad som faktiskt händer här borta!! Har hunnit med så mycket på så kort tid och ja.. tiden springer iväg här borta. De flesta av mina kompisar här, ja i princip alla tror jag? Ska, som det ser ut just nu, åka hem efter en termin. Jag åker ju också hem över sommaren, men en termin här känns för kort. Jag fullkomligt älskar Cali och allt som har med det att göra! Om det blir en termin här eller en termin i LA återstår att se, jag har inte riktigt bestämt mig ännu. 
 
Men nu blir det mer utav en daglig uppdatering. Sorry för säääämsta.