Jeffrey Campbell

Säljer dessa skor från Jeffrey Campbell, har endast använt dom 1 gång i ca 20 minuter. Så helt i nyskick!!
nypris 1300:-
mitt pris: 950:-
storlek: 38
 
Dom är i mocka. Skriv till mig på fb eller kommentera här om du är intresserad! :)
 
 

Fredag

Oldie
Pjuuuh!! Dödstrött är väl bara förnamnet. Idag har jag jobbat från 10.30-20.00, dessutom löning så det var verkligen full rulle heeeeeela dagen. Satt verkligen i kassan i timmar utan att röra mig överhuvudtaget pga sådan kö hela tiden, men kul när det är mycket att göra dock. I morgon ska jag jobba 7h och på kvällen ska jag fira min syster som fyllde 26 i torsdags. Har ju bestämt mig för att vara nykter fram tills dess att jag åker i alla fall, kanske med undantag på juldagen & nyårsafton men annars ska jag verkligen försöka hålla det även om jag tycker att det är tråkigt. Gud, låter nästan som en alkohlist.. haha men menar mest att det är tråkigt att inte gå ut och träffa folk. 
 
Otroligt hemskt det som hände i Trollhättan, till dom som föll offer: vila i frid!!! <3
Till dom som fortfarande kämpar mot sina skador, alla tankar & styrka till er. 
Mina tankar går till alla drabbade, offer och anhöriga. 

UPDATE

 
Här står det still, jag har faktiskt skrivit inlägg då & då som jag sedan suddat ut. Jag har inte så mycket att berätta om just i detta nu.. mitt liv är extremt enformigt och tråkigt förtillfället och det låter så negativt när jag säger så. Men jag vet att jag skrev att jag skulle flytta till Stockholm innan jag åker till USA, men jag tog mitt förnuft till fånga även denna gång och insåg att det är extremt slöseri på pengar då jag skulle behöva lägga minst 5000 på hyra, minst. Då är det bättre att bo hemma hos mamma och pappa där allt är gratis. 
 
Jag har börjat jobba igen efter att ha varit sjukskriven så länge pga den brutna foten och ska jag vara helt ärlig så är den inte riktigt på banan ännu. Jag har fortfarande ganska ont, blir extremt svullen om fotknölen samt haltar lite. Men jag har slarvat med min sjukgymnastik så skärpning på mig! I januari är det i vilket fall jag som byter ut detta extremt tråkiga liv mot ett bland palmer & röda collegemuggar. Min magkänsla säger att det kommer att bli helt fantastiskt. 
 
Fram tills dess så skall jag försöka lägga festandet åt sidan, även fast det är så himla kul. Jag känner att det är dags att gå tillbaka till mitt nyttiga och hälsosamma liv och hemskt gärna tappa några kilo innan jag åker. Jag vet hur jag ska äta i princip men om ni har några speciella tips på kost som funkat för er eller framförallt vilken typ av träning ni kör och hur ni håller motivationen uppe så tveka inte att kommentera, jag vill ha alla tips jag kan få!
 
Jag kan faktiskt stå på crosstrainern med foten i alla fall så det känns bra, springa lär jag väl inte kunna göra på länge men jag får helt enkelt göra det jag klarar av. 
 
Kram på er :)