Mål i livet

Att ha mål är så viktigt! Alla har vi olika viljor och tankar om framtiden men utan mål så kommer vi verkligen ingenstans? Den här hålan är ett ställe jag aldrig skulle bo på frivilligt om det inte vore för den sakens skull att jag bor gratis hemma hos mina föräldrar samt får allt annat betalt och därför kan spara alla pengar jag tjänar ihop till USA. Om det inte vore för det, skulle jag ALDRIG pina mig igenom att bo här, för det är HEMSKT tråkigt. Man ruttnar ju bort här, staden sover när du går till jobbet och den sover när du går hem. Totalt stendött.
 
Så när jag bor i Sverige igen så är det garanterat utan tvekan Stockholm jag bor i, där är det i alla fall lite puls. Alltid människor ute, resturanger som är öppna långt in på småtimmarna osv osv.. dömmer ingen men detta är min personliga åsikt. Med tanke på att jag vande mig vid Stockholm så har den sista tiden varit lite jobbig faktiskt, jag skulle ju ha åkt redan i augusti så just då när jag flyttade hem i mars var augusti mitt mål. Nu fick jag lov att vara här ännu några månader men nu är jag så nära slutet att det inte gör mig så mycket för tillfället, jag har ju trots allt mitt mål. 
 
På tal om det så känner jag mig så lycklig över att jag fortfarande är ung och singel och har så mycket tid på mig att se världen! Det finns så mycket jag vill göra och att resa samt upptäcka nya platser är något som faktiskt ligger mig väldigt varmt om hjärtat men som jag känner att jag inte riktigt har hunnit utforska ännu. I morgon säger jag säkert att jag vill köpa lägenhet med min framtida pojkvän och skaffa en chiuahua haha. Det är klart att man längtar efter kärlek då & då men händer det så händer det, inget man bör lägga så mycket tankar och energi på. Nu har jag i alla fall Santa Barbara som måltavla och jag hoppas att allt går som det ska och att jag trivs. Skulle det inte vara så är det ju bara att åka hem igen. Efter detta vill jag nog resa till Australien, Bali och sådana platser. Hur hinner man allt?? Jag blir lite stressad om jag ska vara ärlig... men måste försöka leva i nuet!
Publicerat i Allmänt