42 dagar kvar

 
Hallå där! Ligger nyvaken i sängen men är fortfarande ganska trött. Jag har haft en ledig dag på över en vecka och jag har jobbat många 9h pass på det. Trodde jag skulle vara ledig idag men fick ett stägningspass, så i morgon är jag förhoppningsvis ledig. Nu är det bara 6 veckor kvar tills jag flyttar till Cali vilket känns asbra! Det känns fortfarande väldigt långt borta men jag vet att det kommer gå ganska fort trots allt. Innan dess ska jag hinna fira jul & födelsedag. Min födelsedag får jag fira nåra dagar innan då jag redan befinner mig i USA när jag fyller år. 

Det är nog första gången någonsin jag inte är hemma på min födelsedag? Haha. Det enda jag önskar mig i år är i vilket fall pengar. Det känns ganska tråkigt att säga att man önskar sig pengar men jag har tänkt att köpa mig en ny telefon innan jag åker samt att pengar är väl det jag har mest nytta av den kommande tiden i USA haha. Jag har så mycket annat och kan inte ens ta med mig hälften så, nu vet ni som känner mig i alla fall vad jag önskar mig. Ska btw fira med tjejerna den 12:e december så det blir nog superkul!

Den 1 dec ska jag upp på visumintervju så måste också fixa med en hel del papper inför det, får lite panik när jag jobbar så mycket och inte har koll på saker och ting haha, men det ska nog gå bra! Kan lova lite roligare update om 6 veckor cirka. 
Publicerat i Allmänt