xmas

 

3 veckor

Jaha, då har jag landat i Sverige igen efter 1 vecka i värmen och här blir det nog inte mycket bättre uppdatering förrän flytten då det kan vara lite roligt att uppdatera nära och kära. Det var i alla fall kul att träffa min farbror och kusinerna, lär väl inte se dom på ett tag nu samt alltid väldigt skönt att befinna sig i ett varmt klimat. Badat i saltvatten och friterat mig själv i solen är väl i princip vad jag gjort, dock hade vi mulet väder dom första dagarna men tror jag lyckats fått lite färg trots allt. 
 
Nu väntar cirka 3 veckor av jobb och sedan bär det av. Jag önskar att det var i morgon för just nu känns 3 veckor som en evighet men det går ju väldigt fort, det vet jag. Vi hörs nog när det är dags för avfärd igen. Kram!

ons 15:13

Alltså ååååh det är så kallt ute och kallt hemma hos oss också, vi brukar aldrig ha kallt men det verkar ha hänt något med värmen, fryser ihjäl. Något jag verkligen avskyr är att frysa och jag är inte alls ett fan av vinter. Det är mysigt på julafton typ med sedan får det gärna bli varmt igen. Nu åker jag till Teneriffa på lördag så det gör väl inte sådär jättemycket förtillfället men det känns som en evighet tills lördag. 
 
Åkte till Stockholm i måndags och hälsade på mina hjärtan. På tisdagen hade jag tid på ambassaden så jag var där och fixade med visumet osv sedan hängde vi på stan och jag fick med mig två toppar, nödvändigt med tanke på alla kläder jag redan har? absolut inte men kunde inte låta bli så. Skönt i alla fall att ha det där med ambassaden avklarat då det innefattade typ 34 miljoner papper, okej en överdrift men väldigt många haha. Var typ rädd att jag hade glömt något men det hade jag inte! Allt gick bra! Nu ska jag börja kolla över kurser då jag inte riktigt bestämt mig ännu och vi kan börja välja redan i morgon.