Fredag

Igår åkte mamma, jag och Vendela en sväng till Ikea men det jag skulle ha fanns inte. Vi skulle köpa ett sminkbord till mig men det skulle komma in på söndag igen, så hoppas att vi får tag i det då! Kvällen tillbringade jag i stadsparken tillsammans med Louise & Emma under ett x antal filtar. Supermysigt! Blir tokig att min fot gör mig så handikappad.... i morgon ska vi fira Madicken men när alla andra ska ut får jag åka hem, kan ju inte direkt gå ut med kryckor... Så trist! Men går inte att göra så mycket åt det. 

TRÄDGÅR'N

 
I måndags åt jag och Johanna först lunch med Emma på Sultans och efter det träffade vi Madicken. På kvällen åkte vi till Norrköping för lite drinkar och mat på Trädgår'n. Deras Strawberry Daiquiri var nog den absolut godaste jag druckit!! Amazing! De andra åt musslor men jag har inte riktigt lärt mig att äta det ännu så jag tog någon typ grillad smörgås med flapsteak i, den var supergod! 
 
Förövrigt var det ett jättemysigt ställe att sitta och dricka drinkar på!

AUGUSTI 4

 
Efter att ha planerat att åka till USA i flera månader så tog det verkligen emot att inse att jag inte skulle kunna åka. Jag har hela tiden intalat mig själv att det ska gå, men jag var tvungen att acceptera det faktum att det faktiskt är klokare att vänta med det då det kommer ta tid att läka min fot. Idag blev jag avgipsad efter 6 veckor med gips vilket är en otroligt härlig känsla faktiskt haha! Dessvärre får jag fortfarande inte stödja på foten, det får jag göra först om 3 veckor när jag opererat ut en skruv.. jag hoppas verkligen att jag kommer igång och går så snabbt som möjligt, i nuläget är foten stel som en jäkla pinne och rörligheten är långt borta. När foten är på banan igen så ska jag boka en resa och sedan flytta tillbaka till Stockholm, det är i alla fall vad jag har tänkt. Sedan åker jag till Santa Barbara i Januari om allt går som det ska. 
 
Tänker i alla fall att jag ska göra något roligt av de här sista veckorna hemma i sängen så tänkte nog börja med en youtube-kanal bara på kul! Hoppas att ni mår bra :)
 
Kram